2024. március 28., csütörtök.

Ma Gedeon, Johanna, Hanna névnapja van. Holnap Auguszta névnapja lesz.

Szeged Nagy e-Könyve (DVD, szerk.: Tápai Csaba)

dvdtok_v1_1_ok_1024x693
dvdtok_v1_1_ok_1024x693etikett_ok_100dpi

 Ár: 5.000 HUF

 Súly: 100 g
 Szélesség: 14 cm
 Hosszúság: 19.3 cm
 Magasság: 1.4 cm


Szeged Nagy e-Könyve, DVD, szerkesztette: Tápai Csaba   Click to listen highlighted text! Szeged Nagy e-Könyve, DVD, szerkesztette: Tápai Csaba Powered By GSpeech

Szeged elektronikus könyvszekrényben! (v1.1)

Szeged Nagy e-Könyvében, azaz a legújabb Szeged DVD verzióban nyolc db 3D-s e-könyvet emelhet le az „e-polcokról” a virtuális turista, aki több ezer oldalon izgalmas betekintést nyerhet a város szépségeibe egy komoly hétvégi program keretében. A valóságosnak tűnő, de speciális 3D-képernyőt nem igénylő lapozgatással számtalan fotót, animációt és videófelvételt tekinthet meg, miközben anyanyelvi narrátort is kérhet attól függően, hogy melyik nyelvi fejezetben tartózkodik. A magyar narrációt Székhelyi József színművészünknek köszönhetjük, aki 2018. augusztus 22-én távozott el tőlünk az Eljövendő Világba, és akinek így örök emléket is állítottunk. A kiadvány a magyar mellett angol, német és francia nyelven is olvasható és beszéltethető. Számos zenei elem és egyéb hanghatás is tarkítja az e-könyveket akár azok háttereként, akár a tartalmuk szerves részeként.

A „Séták a városban” című album több városi körzetben invitál virtuális sétára, miközben az éppen érintett témával kapcsolatos kisfilmeket ajánlja fel megtekintésre.

A „Templomok” e-könyve közel 30 szegedi templomot mutat be, néhányuk esetében a saját orgonán előadott koncertek felvétele szolgáltatja a képekben gazdag összeállítás háttérzenéjét.

A város közel 1000 éves történelmét átfogó kép- és képeslapgyűjtemény – a „Régi szegedi fotók” - a szegediek szívét megdobogtatja. A tősgyökeres szegediek és a turisták számára is egyaránt érdekes lehet összehasonlítani Szeged régi arcát a maival, az 1879-es árvíz előtti épületeket az 1880-as években újjáépült város palotáival. Utóbbiak alapvetően ma is meghatározzák a város arculatát.

Zenés vadasparki összeállításunkban több földrész állatait eredeti élőhelyükhöz hasonló környezetben csodálhatjuk meg. A város egyik leglátogatottabb komplexumának kezdeti nagy fejlesztései az 51 évesen elhunyt dr. Gősy Gábor igazgató munkásságának köszönhetők, akit az oroszlánház átadásán is láthatunk. A gyerekeknek egy vadasparki metamorfózissal is kedveskedtünk.

Füvészkerti összeállításunk négy évszakot ölel fel, amelynek képeire igyekeztünk zeneileg is ráhangolni a Kedves Felhasználót.

Az elektronikus könyvszekrény további meglepetéseket is tartogat, némelyik már a demóban is elérhető!

Az e-könyv első kiadását (v1.0) Szeged városvezetése 2006. Szeged Napján Alkotói Díjban részesítette.

Szegedi címre telefonon vagy e-mailen is megrendelhető, ahová ingyenesen ki is szállítjuk! (mobil: 30-603-9669, e-mail: anagyekonyv (kukac) gmail (pont) com). Szegedieknek 2000 Ft árkedvezményt biztosítunk!


Áldott Adventet és Boldog Karácsonyt Kíván a szerkesztő!...
KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS - Szeged Nagy e-Könyve...